Tietoja minusta

Minä olen Tiina Leinonen, 36-vuotias urheilija, harrastaja ja valmentaja Haukiputaalta (Oulusta).
Joulukuussa 2017 olen valmistunut Mental Sport -valmentajaksi, keväällä 2019 valmistuin eläinhierojaksi ELK Weteriltä ja syksyllä 2019 valmistuin hyppytekniikka-kouluttajaksi.
Parhaillaan työn alla on syksyllä 2019 alkanut Suomen Agilityliiton järjestämä agilityvalmentajan koulutus (3-tason valmentaja). 

Koiraharrastuksista suurin mielenkiinnon kohteeni on agility.
Agilitya olen harrastanut vuodesta 2006. Agilityurani aloitin labradorinnoutaja Nasun kanssa, jonka kanssa pääsin kilpailemaan sm-kisoihin asti (2009, 2010 ja 2011).
Nasun jälkeen kilpailin bordercollie Ekan kanssa, joka saavutti urallaan agilityvalion ja hyppyvalion arvot. 

Omien koirien lisäksi minulle on tarjoutunut upeita tilaisuuksia treenata ja kisata monenlaisten lainakoirien kanssa, viimeisimpinä harrastuskavereina ovat olleet bordercolliet Roihu ja Turbo. 

Agilityn lisäksi koiramaailmassa olen harrastanut tokoa, rally-tokoa, koiratanssia, pk-hakua, mejää ja olen ollut mukana Kaverikoira-toiminnassa. Olen kouluttanut eri seuroissa agilitya, tokoa ja koiratanssia eri tasoisille koirakoille.

Nuorempana harrastin aktiivisesti ratsastusta, mutta hevospuolella suurin intohimoni ei koskaan ole liittynyt kilpailemiseen vaan enemmänkin hevosharrastuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin hyvinvoinnin lisäämisessä ja syrjäytymisen ehkäisyssä. Hevosharrastuksen tiimoilta olen toiminut myös mm. kerhonohjaajana, nuorisovastaavana ja Nuori Suomi -kouluttajana (yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton ja Nuoren Suomen kanssa). Nykyään oma hevosharrastus on jäänyt vähemmälle, tällä hetkellä opetan jonkun verran pienryhmiä ja pidän yksityistunteja ratsastuksessa, etenkin lapsille ja erityistä tukea tarvitseville ratsastajille.

Kouluttajana ja valmentajana haluan auttaa sinua löytämään juuri sinulle ja sinun koirallesi / hevosellesi sopivat tavoitteet ja tehdä treenaamisesta mukavaa ja mielekästä.